Det med småt

Og det med småtVi er Frivillig mellem af Dansk Ejerdomsmæglerforening (DE).

Som medlem af DE er Kesam.dk fuldt ud omfattet af forsikringer opg garantistillelser. Forsikringen, som omfatter ansvarsforsikring og garanti på kr. 2.500.000 er tegnet gennem Tryk Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup. Forsikringen dækker formidling af ejendomme i Danmark.

Lovgivning
Forretningen er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på www.erhversstyrelsen.dk

Købermægler
Købermægler har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, som er en ekstra uddannelse gennem DE, og din sikkerhed for professionel rådgivning gennem hele forløbet.

Samarbejdspartnere

Samarbejdsaftaler:
Realkreditinstitut: Ingen
Pengeinstitut: Ingen
Forsikringsselskab: Willis Forsikring

Vederlag/provision/rabat modtaget for fremskaffelse af:
Finansiering: Ingen
Forsikring: Willis Forsikring
Annoncering: Ingen
Andre ydelser: Ingen

Kontakt os for yderligere oplysning omkring vederlagets/provisionens/rabattens størrelse.

Klagemulighed
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70253666, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk

Persondatapolitik

Vi behandler dine data i henhold til, den af EU-Kommissionen vedtaget forordning på persondataområdet – persondataforordningen nr. 2016/679 – i daglig tale GDPR.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at vi kun indsamler de oplysninger om dig, som vi har brug for i forbindelse med udlejning, køb og salg af ejendomme, samt de er relevante for netop den opgave, som du ønsker vi skal hjælpe dig med.

Du har altid ret til, at få adgang, rette og få helt slettet de oplysninger vi har fået oplyst af dig, med mindre der er anden dansk lovgivning, der kræver, at vi gemmer oplysning om din bolighandel. Det kunne være i forbindelse med hvidvaskningslov eller lov om omsætning af fast ejendom mv.

Alle oplysninger gemmes digitalt på sikker server, så der ikke er ubeskyttet dokumenter og oplysninger om dig.  

© 2017 | Kesam – Af Just works | All Rights Reserved