Om os

Kesam.dk

Velkommen til en moderne ejendomsmæglerforretningJeg er frie og uafhængige hvilket betyder, at Jeg ikke har nogle økonomiske bindinger til ejendomsmæglerkæder eller pengeinstitutter. Til gengæld kan Jeg det samme som alle kædemæglerne og meget mere til – for jeg er ikke bundet af krav om, at du skal flytte pengeinstitut eller andre mærkelige krav.

Mit kontor ligger i hjertet af Midt- og Vestjylland, i et kontorfællesskab. Jeg markedsfører og udstiller primært din ejendom online og har bevidst fravalgt store butikslokaler, vinduesudstillinger og dyre avisannoncer, der ikke virker. Du finder selvfølgelig din ejendom på alle de store boligportaler, herunder boligsiden.dk og boliga.dk.

jeg bruger en algoritme (annoncerobot) til, at annoncere på de sociale medier, så jeg ikke bruger dine penge på annoncer, der ikke rammer boligsøgende køberkunder. Det er et stort ansvar, at varetage køb og salg af bolig. Derfor er jeg også medlem af Dansk ejendomsmæglerforeningen (DE). Det er min ambition, at levere en effektiv og præsis service – hver gang. Og jeg vil meget gerne møde dig til en uddybende snak om, hvad jeg kan tilbyde.

Så er du på udkig efter en moderne uafhængig ejendomsmægler, der gør alt, for at sikre, at din ejendomshandel forløber bedst muligt, vil det glæde mig, at høre fra dig.

© 2017 | Kesam – Af Just works | All Rights Reserved